Cursus ‘het Universele Tegengif’

Een Chloordioxide-handleiding

Cursuslengte: 2 uur en 2 minuten

Bonus: Dankzij een  anonieme donateur vervalt de cursusprijs van $ 450,-  voor onbepaalde tijd.

In deze cursus leer je alles wat je moet weten om het universele tegengif, chloordioxide, te maken en te gebruiken. Je vraagt je misschien af waarom deze cursus gratis is, en daarop is mijn antwoord dat deze informatie te belangrijk is om er geld voor te vragen, en dit is ook de wens van de anonieme donateur die de cursus volledig heeft gefinancierd. Wanneer niets anders dat kon, heeft chloordioxide genezing gebracht aan honderdduizenden mensen die geen hoop meer hadden op verlichting van hun ziekten.

Het is ook gratis omdat ik de Heer en Redder, Jezus Christus, volg. Hij heeft me twee roepingen in het leven gegeven. De eerste is om mensen te helpen God te leren kennen en de tweede is om mensen te helpen beter te worden. Dus deze cursus zal altijd gratis zijn en beschikbaar voor iedereen die hem nodig heeft.

Net zoals God Zijn gratis geschenk van vergeving van zonden en verlossing door Jezus Christus heeft gegeven. En alles wat nodig is om het gratis geschenk te ontvangen is om berouw te tonen en te geloven; zo is ook alles wat nodig is om toegang te krijgen tot genezing met deze zeer verbazingwekkende substantie, het voltooien van deze gratis cursus. Het is aan jou om ervoor te kiezen om de cursus te voltooien en ik heb mijn best gedaan om ervoor te zorgen dat het proces gemakkelijk en volledig is.

Ik hoop dat deze cursus iedereen zal zegenen die gebruik maakt van de informatie en bronnen.

Zegeningen In Jezus’ Naam,

Curious Outlier

(Neugieriger Ausreißer)

(Lengte 4 minutes)

Dit is de introductie tot de Universal Antidote trainingscursus. Deze achtdelige videoserie zal je helpen een expert te worden in het gebruik en de thuisproductie van The Universal Antidote (chloordioxide).

Als je de Universal Antidote Documentary (https://theuniversalantidote.com/home/de-wetenschap-en-het-verhaal-van-chloordioxide/) nog niet hebt bekeken, doe dat dan voordat je begint.

Download eerst de cursushandleiding die bij deze cursus hoort. Bekijk daarna de 4 minuten durende introductievideo van de cursus hieronder.

Druk op afspelen om de video te bekijken

(Lengte 4 minutes)

In deze les leer je meer over MMS1, ook wel CD genoemd. Je krijgt een korte geschiedenis en een basisdemonstratie van hoe CD (MMS1) wordt gemaakt en oraal wordt ingenomen.

Er zijn veel manieren om CD (MMS1) te gebruiken, en dit is er maar één van.

Schriftelijke instructies voor deze methode staan in de handleiding die je in de inleiding van de cursus hebt gedownload.

Druk op afspelen om de video te bekijken.

(Lengte 11 minutes)

In deze les leer je over CDS en de geschiedenis ervan en zie je een demonstratie van Andreas Kalcker over het maken van CDS volgens een methode die Charlotte Lackney heeft ontwikkeld.

Schriftelijke instructies voor deze methode staan in de handleiding die je in de inleiding van de cursus hebt gedownload.

Druk op afspelen om de video te bekijken.

(Lengte 7 minutes)

In deze les leer je over de startprocedure om acute en chronische ziekten met MMS1, ook wel CD genoemd, te behandelen. Dit is belangrijk. Sla het niet over.

U vindt ook schriftelijke instructies voor de startprocedure in de leshandleiding: lesson guidebook.

Druk op afspelen om de video te bekijken.

(Lengte 17 minutes)

In deze les leer je over Protocol 1000, 1000+ en de Dagelijkse Flessen Methode. Dit zijn de belangrijkste protocollen uit Jim Humble’s MMS1 Health Recovery Guide Book. Download de handige spreadsheets met protocolinformatie die Brian in de video noemt.  https://bit.ly/CLO2-DIY-Spreadsheets-download

Uitgebreide MMS/CD-Protokollen

Detailed MMS/CD protocols

Druk op afspelen om de video te bekijken.

(Lengte 11 minutes)

In les 4 leer je over CDS-protocollen. Dit zijn de basisprotocollen uit het boek “Verboden gezondheid” van Andreas Kalcker.

Behulpzame tabellen die door Brian zijn genoemd in de video:https://bit.ly/CLO2-DIY-Spreadsheets

Direkt Downloaden:
https://t.me/mms_health_videos/542)

Uitgebreide CDS-Protokollen
Detailed CDS Protocols

Druk op afspelen om de video te bekijken.

(Lengte 17 minutes)

In deze les leer je hoe je je eigen 22,4% natriumchlorietoplossing kunt maken. Deze oplossing is deel A van de kit die nodig is om MMS1 en CDS te maken. Gedetailleerde instructies in de gratis PDF-cursusgids (https://theuniversalantidote.com/wp-content/uploads/2023/09/AA-Ultimate-Guide-to-Chlorine-Dioxide-NL-TUA.pdf) helpen je ook bij het leren maken van de oplossing. De instructies zijn te vinden in de gids.

Druk op afspelen om de video te bekijken.

(Lengte 34 minutes)

In les 6 leer je hoe je deel B maakt van de kit die nodig is om CD (MMS1) en CDS te maken. Deel B is de zure activatoroplossing die wordt gebruikt om CD en CDS te maken. Voor de demonstratie worden drie veelvoorkomende zuren gebruikt die veilig kunnen worden bereid. Deze zuren zijn citroenzuur (CA), fosforzuur (PA) en zoutzuur (HCL). Gedetailleerde instructies voor de bereiding van HCL staan in de lesgids op pp. 21-24. De fosforzuurcalculator kan hier worden gedownload:

Phosphorzuur calculator:  https://t.me/c/1496488601/66183

Druk op afspelen om de video te bekijken.

(Lengte 17 minutes)

Les 7 is een afsluitende video voor de “Aan de slag”-serie van de Universele Tegengif Universiteit. Het gaat over een reeks veelgestelde vragen. Als je je al enige tijd verdiept in chloordioxide, dan garandeer ik je dat je jezelf een aantal van deze vragen hebt gesteld.

CDS is alleen CLO2 gas in water. Het is volledig gezuiverd en er blijft niets anders over dan water en chloordioxide.

MMS1 (aangezuurd natriumchloriet) heeft veel residu van MMS (natriumchloriet) en wat zuuractivator. Als MMS (natriumchloriet) gedurende 30 seconden wordt geactiveerd, komt slechts 10% van het maximaal mogelijke CLO2-gas vrij. Maagzuur kan het overblijvende MMS verder activeren.

Sommige mensen hebben spijsverteringsproblemen met het overblijvende MMS en de zure activator. Dit is de reden waarom CDS is ontwikkeld.

Veel mensen vinden MMS1 nog steeds handig en hebben geen spijsverteringsproblemen, maar voor mensen die een probleem hebben met MMS1, is CDS een geweldig alternatief.

Als je nog nooit geëxperimenteerd hebt met MMS1 of CDS en je wilt het gebruiken als je een ziekte ervaart, dan is het verstandig om nu te beginnen en een algemeen protocol te doorlopen zoals protocol 1000 (MMS1) of protocol C (CDS).

Door dit te doen krijg je een gevoel voor hoe je lichaam reageert op chloordioxide. Het reinigt je lichaam van subchronische infecties, gifstoffen, pesticiden en alle andere opgehoopte troep van jarenlang leven in een wereld vol gifstoffen.

Door dit preventieve experimenteren en reinigen zal je ervaring met MMS1 en CDS ook veel beter zijn tijdens episodes van acute ziekte. Als je echt ziek bent, is het laatste wat je wilt een genezingscrisis doormaken omdat je lichaam probeert gifstoffen en pesticiden op te ruimen en de focus moet liggen op het elimineren van een infectie.

Geloof het of niet, maar de kant-en-klare oplossingen zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij minstens een half dozijn websites en zelfs bij amazon.com

Er zijn drie specifieke websites die ik hier zal noemen. Ze hebben een lange staat van dienst als het gaat om het leveren van geweldige waterzuiveringsproducten. Deze bedrijven mogen je geen instructies geven voor menselijk gebruik. Ze verkopen deze stof alleen als waterzuiveraar. Als ze dat niet doen, overtreden ze de onrechtvaardige en verachtelijke wetten die in het leven zijn geroepen om te voorkomen dat deze stof op grote schaal wordt gebruikt.

De eerste website die ik je laat zien is waterpureworld.com. Waterpureworld heeft verschillende waterzuiveringsdruppels in verschillende hoeveelheden die passen bij jouw behoeften.

KVlab.com, een andere geweldige bron die geweldige waterzuiveringsproducten levert, kan je precies geven wat je nodig hebt. Af en toe zul je merken dat deze website gesloten en tijdelijk niet beschikbaar is. Ze doen dit van tijd tot tijd om de hoeveelheid bestellingen die ze moeten leveren in te halen ten opzichte van het aantal bestellingen dat ze kunnen aannemen.

Tot slot is mmshealthy4life.com een andere geweldige bron die jou kan voorzien van alles wat je nodig hebt, alles wat te maken heeft met MMS1 en CDS.

Wat je wilt kopen is een kit met zowel een natriumchlorietoplossing als een zure activator. CDS, dat je ook kunt kopen, wordt geleverd in een enkele fles, meestal met een sterkte van 3000 ppm die verder wordt verdund als je het gebruikt.

Het antwoord op deze vraag hangt af van het land waarin je woont. In deze FAQ geef ik je bronnen die beschikbaar zijn in de Verenigde Staten. Referenties voor andere landen vind je in de beginnersserie PDF handleiding.

In gedroogde vorm is natriumchloriet een zeer ontvlambare oxidator. Daarom moeten er speciale verzendingspraktijken worden gebruikt en zijn er aanzienlijke verzendkosten verbonden aan dit proces. Maak je geen zorgen, het is nog steeds het geld waard, en het kan tot 20 jaar bewaard worden, dus koop zoveel als je wilt en zorg er goed voor.

Bedrijven die natriumchloriet verkopen beperken ook alle informatie over menselijk gebruik, en er wordt geen informatie gegeven over verdunnings- of toedieningspraktijken.

De makkelijkste manier om een goede bron van natriumchlorietvlokken te vinden is door te zoeken op de trefwoorden “natriumchlorietvlokken” in de zoekmachine DuckDuckGo. Je moet er zeker van zijn dat het natriumchloriet dat je koopt voor 80% of meer zuiver is. De andere 20% is natriumchloride dat wordt gebruikt om het risico van spontane verbranding tijdens het productie- en droogproces te verminderen.

Ten tijde van de productie van deze video kon je ook verkopers op eBay en Amazon vinden door te zoeken op hetzelfde trefwoord, “natriumchlorietvlokken”.

De enige twee boeken die ik aanbeveel zijn het MMS1 Health Recovery Guide Book en Forbidden Health, die ik eerder in deze cursus heb genoemd. Deze twee boeken bevatten alle protocollen die nodig zijn voor het gebruik van MMS1 en CDS.

Beide boeken die ik net noemde bevatten uitgebreide lijsten met ziekten die chloordioxide kan voorkomen en genezen. Je kunt ook naar https://mmstestimonials.co gaan. Op deze website vind je bovenaan een zoekveld waar je een ziekte kunt invoeren waarje naar op zoek bent, en je krijgt dan alle getuigenissen te zien die zijn genoemd.

Er zijn verschillende redenen waarom de meerderheid van de darmbacteriën geen schade ondervindt van chloordioxide, dat een reactieve zuurstofsoort is. Ten eerste scheidt een groot deel van het darmmicrobioom kleine hoeveelheden reactieve zuurstofsoorten (ROS) af, zoals waterstofperoxide en superoxide. Daarom kunnen darmbacteriën andere reactieve zuurstofsoorten in kleine hoeveelheden weerstaan. Lactobacillen produceren bijvoorbeeld ROS, wat ze een voordeel geeft ten opzichte van ziekteverwekkers omdat ze bestand zijn tegen hogere blootstellingen aan ROS zoals waterstofperoxide en superoxide die door het lichaam worden geproduceerd als onderdeel van het immuunsysteem om ziekteverwekkers te vernietigen. Laat me een eenvoudige illustratie gebruiken:

zie ROS afscheidende bacteriën als sidderalen. De electriciteit van de ene sidderaal stoort de andere niet. Zo is het ook met darmbacteriën en reactieve zuurstofsoorten. Darmbacteriën die ROS afscheiden worden niet beïnvloed door ROS uit andere bronnen. Dat geldt ook voor chloordioxide, tenzij het op overweldigende industriële sterkte wordt toegediend. Op dezelfde manier zou een sidderaal niet bestand zijn tegen een blikseminslag.

Hoeveel chloordioxide er precies nodig is om darmbacteriën te doden, is op dit moment onbekend. Er moet een dodelijke dosis zijn waarbij lactobacillen de oxidatieve effecten niet kunnen weerstaan, maar ik heb geen literatuur gevonden die deze drempelwaarde heeft vastgesteld. Ik heb veel positieve getuigenissen gezien van mensen met aandoeningen zoals het prikkelbare darmsyndroom en de ziekte van Crohn. Deze mensen hebben echter aanzienlijke voordelen ondervonden van het via de mond innemen van chloordioxide zonder duidelijke negatieve effecten op de darmen.

Chloordioxide is niet schadelijk voor metalen implantaten zoals tandheelkundige prothesen, kunstmatige knieprothesen of cardiovasculaire stents. Chloordioxide wordt regelmatig gebruikt om medische instrumenten, gevoelige microchips, plastic en organisch materiaal veilig te ontsmetten zonder oxidatieve schade te veroorzaken. De selectieve oxidatieve aard van chloordioxide zorgt ervoor dat het ziekteverwekkers doodt en uw metalen implantaten met rust laat..

Als je een lege maag hebt, wordt water al na 5 minuten opgenomen. Als je chloordioxide in water mengt en dit op een lege maag drinkt, wordt het al na 5 minuten opgenomen en is het beschikbaar voor het lichaam. Als je voedsel in je maag hebt, kan de opname van water wel 2 uur duren. Daarom is het logisch dat hoe meer doses je neemt op een lege maag, hoe beter. Dat gezegd hebbende, we moeten allemaal eten en je moet gewoon je best doen. De meesten proberen een periode van 8 uur per dag aan te wijzen om hun protocol uit te voeren. Ik gebruik mezelf als voorbeeld. Op de dagen dat ik werk, eet ik niet veel, dus neem ik mijn doses om het uur van 6 uur ‘s ochtends tot 2 uur ‘s middags, waarbij ik weinig eet. Daarna, van 14.00 tot 22.00 uur, eet ik wat ik wil. Op mijn vrije dagen ontbijt ik graag met mijn gezin om 7 of 8 uur ‘s ochtends en eet ik met mijn gezin om 7 uur ‘s avonds. Ik doseer dan mijn MMS1 of CDS van 10 uur ‘s ochtends tot 6 uur ‘s avonds.

Chloordioxide is een oxidator en wordt geneutraliseerd door antioxidanten. Daarom zijn de belangrijkste voedingsmiddelen die je wilt vermijden als je een chloordioxideprotocol neemt, voedingsmiddelen en supplementen met een hoog gehalte aan antioxidanten. Realiseer je dat het antioxidantensysteem van je lichaam chloordioxide ook zal neutraliseren, net als elke andere zuurstofradicaal, en dat chloordioxide zijn heilzame werking heeft binnen het eerste uur dat het wordt geconsumeerd, voordat het wordt geneutraliseerd. Dit is de reden voor regelmatige doses om het uur.

Als je MMS1 of CDS neemt, vermijd dan antioxidantensupplementen, alcohol, chocolade, koffie, cafeïnevrije koffie, cafeïnehoudende dranken, thee, melk, kokoswater, sinaasappelsap, mandarijnensap en alles met toegevoegde Vitamine C, omdat de meeste van deze dingen veel antioxidanten bevatten.

Dit wil niet zeggen dat je geen van deze voedingsmiddelen mag eten als je chloordioxide neemt, maar als je een MMS1- of CDS-protocol volgt, is het beter om te wachten tot je klaar bent met je MMS1-doses voor die dag voordat je bovenstaande dingen consumeert. Zorg ervoor dat je ze minstens twee uur na je laatste dagelijkse dosis of twee uur voor het begin van je dagelijkse doses nuttigt.

Wanneer je begint met MMS1 en CDS, kun je een Herxheimer of Herx Reactie ervaren. Een Herxheimer reactie is een kortdurende ontgiftingsreactie in het lichaam die dagen tot enkele weken kan duren.

Terwijl het lichaam ontgift, is het niet ongewoon om griepachtige symptomen te ervaren, waaronder hoofdpijn, gewrichts- en spierpijn, lichaamspijn, keelpijn, hoest, algehele malaise, zweten, rillingen, misselijkheid of andere symptomen.

Tijdens deze reactie van het afsterven van ziekmakende stoffen kunnen er gifstoffen, eiwitten en oxiderende stoffen vrijkomen die deze symptomen veroorzaken, en er kan een verergering optreden van veel symptomen die mensen ervaren, waaronder vermoeidheid, hersenmist, spier- en zenuwpijn, rillingen, zweten, geheugen- en denkeffecten.

Zorg ervoor dat je je aan de Drie Gouden Regels houdt. Het doel is om beter te worden zonder je slecht te voelen.

Als je lijdt aan een virale of bacteriële infectie zoals griep, verkoudheid of longontsteking en het juiste protocol gebruikt, kun je verwachten dat je je binnen 36 uur beter begint te voelen, en het betreffende protocol wordt 48 uur voortgezet nadat alle symptomen zijn verdwenen.

Als je lijdt aan een chronische ziekte zoals de ziekte van Lyme, kanker, HIV of hepatitis, moet je rekening houden met een langere gebruiksduur. Verwacht binnen een maand resultaat en volledig herstel binnen zes maanden, en in het geval van kanker tot een jaar.

Als u meer vragen wilt stellen, vindt u verschillende groepen en kanalen waar u vragen kunt stellen.

Ten eerste kunt u naar de TUA Telegram chat gaan, waar veel mensen klaar staan om te helpen bij het beantwoorden van vragen.

Voor een volledige lijst van alle sociale netwerken, websites en groepen waar u vragen kunt stellen, kijkt u in de PDF Gids voor deze cursus onder het hoofdstuk “Sociale netwerkplatforms en links”.

Druk op afspelen om de video te bekijken.


Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, kun je lid worden van de besloten Telegram-chatgroep. Er zitten duizenden mensen in de groep en velen zijn bereid om je vragen te beantwoorden. Neem de cursus ten minste één keer door voordat je vragen stelt. Op deze manier kunnen de vragen die in de cursus aan bod komen worden vermeden.

Ga hier naar de Nederlandse chatgroep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.